Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

Hayastan – Derfor elsker jeg Armenia – av Sven-Erik Rise

“Kunnskapsrik og medrivende. I denne boken tar Sven-Erik Rise deg med på en reise du ikke vil skal ta slutt –  og sent vil glemme.”
Stein Morten Lier, forfatter og programleder for Insider

“Jeg klarte ikke å slutte bå lese. DFa slutten av boken kom, håpet jeg det skulle komme noen sider til, for dette var virkleig bra!” Jonas Øksnes, lektor i norsk ved Levanger Videregående Skole

Introduksjonspris på lanseringen er kroner 295.-, enten kontant, via Vipps eller kan settes på konto 5021.10.37218 på forhånd, så får man boken ferdig signert dersom man ønsker det. Dersom man ønsker boken tilsendt kommer porto i tillegg. Fyll gjerne inn skjema, så tar jeg kontakt med deg. Nytt: Du kan betale inn via Vipps – 93099970. Pris for boken hvis den skal sendes: 350., som da inkluderer porto.

Book order form


BOKLANSERING

Event: Boklansering: Hayastan – derfor elsker jeg Armenia – av Svennie
Dato: Saturday, 4th of March 2017
Sted: Eldorado kino, Oslo
Tid: 12 to 16 h
Pris. Gratis inngang
Facebook: https://www.facebook.com/events/1713916348938399/

Program:

Folkemordet1915.no inviterer med dette til en fantastisk flott forestilling på Eldorado bokhandel i Torggata den 4.mars fra klokken 12 – 16.

Anledningen er at Sven-Erik Rise (Svennie) har skrevet en bok om sin kjærlighet til Armenia og til armenerne. I boken tar han oss med på en reise til Armenia der han sammen med en tyrker utforsker landet og møter mange spennende mennesker som har gode historier å fortelle.

Svennie tar også opp det armenske holocaust i boka, der han sammenligner folkemordet på jødene med folkemordet på armenerne. Andre viktige tema er fornektelsesindustrien og konflikten i Nagorno-Karabakh. En bok, som er en god blanding av en roman og en fagbok, noe som gjør den lett å lese og gir leseren en spennende og engasjerende opplevelse.

DSC00036

Foreløpig plan for arrangementet er følgende:
Appell av Stein Morten Lier, super krimforfatter og programleder for Insider (TVNorge)
1. Foredrag om boken Hayastan- derfor elsker jeg Armenia – ved Sven-Erik Rise
2. Pause med smaksprøver av armensk mat
3. Innledning av Jahn Otto Johansen
4. Innledning av Yasemin Yildiz – aktivist og skribent med tyrkisk bakgrunn som erkjenenr folkemordet
5. Innledning av Lene Wetteland, Helsingforskomitéen, om blant annet LGBTs utfordriner i Armenia
6. Paneldebatt med spørsmål fra salen
7. Salg av boka og boksignering. Introduksjonspris på boken er kroner 295.-, enten kontant, via Vipps eller kan settes på konto 5021.10.37218 på forhånd, så får man boken ferdig signert dersom man ønsker det.

Programmet er under utarbeidelse og kan forandres. Vi venter på svar fra en norsk politker som evt. skal holde en appell.
Konferansier er Magnus Jensen

 

GRATIS inngang! Under 100 seter!

svennie3

404