Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

Svennie snakker om Armenia

Da har jeg skrevet lenge nok. Tiden er inne for å snakke. I den anledning blir det et forrykende foredrag om tema Armenia, det armenske folkemordet, Armenia i dag, ja i grunnen alt det jeg har holdt på med hva gjelder min store lidenskap de siste minst fem år.

DSC01268

Dette foredraget er lagt opp pedagogisk. Det blir ikke noe kjedelig, monoton opplesning fra manus, men jeg må innrømme at jeg har gjort klar  en power point med stikkord, bilder, kart og lenker jeg bruker til å vise litt armensk sang (moderne sådan), litt småklipp fra TV som tar for seg viktige poeng med tanke på folkemord og folkemordfortielse og – fornektelse.

images

Eldorado kino, sal 2 har plass til 85 mennesker. Målet er å fylle den. Jeg har mye på

hjertet – og vil veldig gjerne dele alt jeg har lært, engasjert meg i og ikke minst opplevd da jeg for første gang kom til Armenia. En reise og et opphold som faktisk tok helt av og overgikk alle forventninger jeg hadde på forhånd.

11146265_797999870284350_6266814838619569145_n

Jeg håper, kjære følgere på bloggen og alle andre at dere kommer denne dagen. Det er altså den 16.januar 2016. Det hele starter klokken 13 og avsluttes klokken 15.

I mellomtiden kan man ta Armeniaquizen her på siden (sjekk Armenia i menyen og deretter Armeniaquiz på den siden som kommer opp). Er du flink til å svare kan du være så heldig å vinne Jahn Otto Johansens bok som heter enkelt og greit: Folkemordet på armenerne. Men man må møte opp på Eldorado for å få premien.

Så – meld dere på. Eventbeskrivelse og påmelding  finnes på Facebook – her: https://www.facebook.com/events/1078493008828462/ – eller sjekk post på Facebooksiden som er knyttet til Svennie.no

unnamed

404