Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

Rektor på OPG

I dag skal det skåles i champagne i Oppsalveien, og det er det god grunn til. Lucky, David, Morten, giovanni, Lille Gutten, Lille Jenta, Berit og Svennie – I dag er det grunn til feiring. Egentlig kan man si at “Every Day Calls for a Celebration”, men akkurat i dag er spesiell. Svennie, eller rektor Rise er fra i dag fast ansatt som rektor på Oslo Private Gymnasium – OPG. OPG er noe av det beste som har hendt meg. Det er bare en stor glede å komme på jobb hver dag og oppleve en atmosfære fullt av engasjement, respekt, lærelyst og motivasjon. Det er en stor glede å møte ansatte som elsker jobben sin og som mer enn gjerne deler opplevelser i klasserommet og ideer med meg. Å få være rektor på en skole med 170 elever som stortrives og har lyst til å lære er en gave. Og jeg er takknemlig. Veldig takknemlig.

Prøvetiden på 6 måneder er altså over – og jeg fikk bestått.

I kveld åpnes en flaske champagne. Fuglene skal få pasjonsfrukt, men de skal få sitte på glasset

404