Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

Fransktimene mine på OPG

Hver mandag og hver torsdag gleder jeg meg skikkelig til å gå på jobb. Da er det nemlig fransktimer! 12 motiverte og blide elever møter meg utenfor klasserommet med “Bonjour Svennie, comment ca va”? Og dermed er showet i gang. Her skal det læres fransk. Før jeg får kommet i gang med dagens program kommer en haug avspørsmål om franske gloser og fransk grammatikk. elevene vil lære alt på en gang. Vi snakker mye fransk i timene, og jaggu forstår de mesteparten av det jeg sier.

 

La France aux coleurs du drapeau

Vi koser oss virkelig med irregulære verb, med forskjellen på qui og que, med tallene – som vi lærte godt via bingo (eller lotto). Vi glemmer heller ikke den belgiske tellemåten og ingen protesterer på leksene. Altså: En glad Svennie med flotte elever!

C'est ca - on parle francais

404