Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

OPG – Oslo Private Gymnasium

Ny jobb fra august, og jeg møtte opp med mange tanker, ideer og forventninger. Egentlig blir jeg litt usikker når jeg skal møte mange nye mennesker på en gang. Og her var det både 25 nye kolleger og 170 elever jeg ikke kjente i det hele tatt. Men det er noe spesielt med OPG. Det er en enorm positivisme, en godhet, et engasjement – både blant lærere og elever som jeg ikke har opplevd maken til. Det er en glede å være på jobb, en glede å undervise og så blir jeg skikkelig gira når jeg ser at alle lærerne er aktive og motiverte og prioriterer en ting: At elevene skal lære! For å lære må man ha det bra, og for å lære bort må man ha det bra. Det har vi OPG. Hele gjengen har det bra. Jeg er så glad for at jeg jobber der.

404