Hallo der ute - her er hjemmesiden min!

På besøk hos fatter´n i Hervey Bay

Fattern, Even Rise, kjent fluefisker har bosatt seg i Australia. Han bor i nærheten av Hervey Bay i Queensland, så i sommer var det på tide å besøke han og ”stemor” Margaret. De bor i et spesialdesignet hus med en eksotisk hage og med alle mulige eksotiske fugler på terrassen. Og vi snakker daglige besøk av store, hvite kakaduer, regnbueparakitter, Cockaburros, Butcherbirds. Det varte ikke mange minuttene før jeg var fascinert. Det ble kjøpt inn frø, frukt og indrefilet for å fore både vegetar – og carnivorfugler. På pappas terrasse ble jeg sittende, og fikk ikke opplevd så mye mer av Hervey Bay. Men du kan jo tenke deg da, når ville, kule fugler kommer helt opp til ansiktet ditt for å få mat – da er det umulig å motstå.  

404